سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است

شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای شرکت در پنجمین نشست گفت‌وگوی امنیتی منطقه‌ای به مسکو سفر کرده است بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) ۱۸ بهمن ماه با «ایگور لویتین» دستیار ولادیمیر پوتین رئیس جمهور فدارسیون روسیه دیدار و درباره همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های سرمایه گذاری مشترک گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر در این دیدار شمخانی با ابراز خرسندی از روابط رو به رشد دو کشور در همه حوزه‌ها به ویژه حوزه اقتصادی به عنوان‌ اولویت اصلی روابط ایران و روسیه، اجرای پروژه‌های مشترک اقتصادی در چارچوب توافقات روسای جمهور دو کشور را گام بسیار مهمی در این حوزه خواند.

شمخانی با اشاره به تلاش مشترک دو کشور برای سرعت بخشیدن به تکمیل کریدور شمال-جنوب اظهار داشت: ساخت راه آهن رشت- آستارا به عنوان تکمیل کننده کریدور شمال - جنوب که قرار است با سرمایه گذاری روسیه انجام شود، تحولی راهبردی در مبادلات تجاری و ترانزیت کالا در منطقه ایجاد خواهد کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی بی اثر سازی تحریم‌های یکجانبه آمریکا را از دیگر نقاط مشترک مورد توافق ایران و روسیه برشمرد و بر اتخاذ راهکارهای اصولی در این مسیر تأکید کرد.

شمخانی گفت: ایجاد راه آهن اینچه برون- گرمسار نیز که در ردیف توافقات دو کشور محسوب می‌شود ضمن آن که اقدامی مهم در تکمیل زنجیره ترانزیت کالا در منطقه محسوب می‌شود در توسعه و شکوفایی استان‌های ساحلی خزر بسیار تعیین کننده است.

«ایگور لویتین» دستیار ولادیمیر پوتین، نیز در این ملاقات با اشاره به نتایج سفر اخیر خود به تهران که در راستای تسریع در پیگیری و اجرای توافقات دو کشور در حوزه اقتصادی به ویژه تکمیل پروژه راه آهن شمال- جنوب قطعه رشت- آستارا صورت گرفت؛ بر اراده قاطع فدارسیون روسیه برای اجرای تعهدات خود تاکید کرد.

دستیار رئیس جمهور روسیه، حوزه انرژی و ترانزیت را در همکاری‌های دو کشور بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و همکاری در این زمینه را راهکار مناسبی برای بی اثرسازی تحریم‌های آمریکا برشمرد.

وی ابراز امیدواری کرد که سفر شمخانی به مسکو ضمن تقویت روابط همه جانبه، منجر به تسریع در اجرای توافقات دو کشور شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار